Hoofdsponsorschap alpineskiër Carsten Nienhuis verlengd

Gepubliceerd op 12 november 2020

Hoofdsponsorschap alpineskiër Carsten Nienhuis verlengd

Carsten in actie
Carsten in actie

CARSTEN NIENHUIS: TALENTVOLLE SKIËR UIT DOKKUM

Skiën op hoog niveau vanuit Nederland, het is niet makkelijk. Carsten is heel erg gemotiveerd om de top te bereiken. Bouwgroep Dijkstra Draisma steunt hem graag in zijn sportieve ambities. Carsten gaat naar school die hem de mogelijkheid geeft om veel naar het buitenland te reizen. Momenteel traint hij in een Oostenrijks skiteam onder leiding van trainer Balthasar Meissl. Gedurende het hele jaar is hij veel in de bergen te vinden om te trainen en wedstrijden te skiën.

 

De eerste wedstrijden van dit seizoen zijn geannuleerd, maar naar verwachting zal hij 20 en 21 november 2020 op Pass Thurn zijn eerste wedstrijden skiën. 

Een sponsorcontract tekenen op 831 kilometer afstand

In seizoen 2019-2020 werd Bouwgroep Dijkstra Draisma hoofdsponsor van Carsten Nienhuis. We volgen Carsten zijn ski-carrière en blijven hem dan ook graag steunen. We verlengen het hoofdsponsorschap en hiervoor is de handtekening volledig coronaproof gezet. Helemaal digitaal op maar liefst 831 kilometer afstand tussen Dokkum en Oostenrijk.

 

Biense Dijkstra: "We vinden het prachtig om Carsten zijn ski-avontuur te volgen. Zijn Friese roots, doorzettingsvermogen en ambities passen goed bij onze organisatie. We wensen hem heel veel succes met de komende trainingen en wedstrijden."