Hare Majesteit Koningin Máxima aanwezig bij Koning Willem I lezing

Gepubliceerd op 25 september 2019

Hare Majesteit Koningin Máxima aanwezig bij Koning Willem I lezing

In Leusden werden afgelopen woensdag de KW1 Talks georganiseerd. Drie sprekers kregen het podium om ons mee te nemen in de visie op het groene vastgoed (door Coen van Oostrom), de gezonde en duurzame voedselindustrie (door Henk Kivits) en het interessante verhaal van het digitaliseren van mode en haute couture om verspilling tegen te gaan (door Amber Jae Slooten).

Winnaars en sprekers met Máxima

Bijzondere gast
Erevoorzitter Koningin Máxima was te gast bij deze lezingen. Na de ‘talks’ was het tijd om met elkaar in gesprek te gaan aan verschillende thematafels die aansloten bij de onderwerpen van de talks. Onze directeur Biense Dijkstra ging samen met o.a. Maxime Verhagen (voorzitter Bouwend Nederland), Hans de Boer (voorzitter VNO-NCW), Harrie Evers (CEO Normteq), Coen van Oostrom (CEO Edge Technologies) en Klaas Knot (Voorzitter van de Koning Willem 1 Stichting en President van De Nederlandsche Bank) in gesprek met Koningin Máxima over duurzaamheid in de bouwsector.

 

De Koning Willem I Prijs
Het winnen van de Koning Willem I Prijs heeft ons veel gebracht. Een prachtige erkenning voor onze innovatieve aanpak, kijk op de duurzame toekomst en ondernemerschap. Als kers op de taart kregen we op 4 juli een bezoek van Hare Majesteit Koningin Máxima. Als afsluiter mochten we samen met de andere winnaars AFAS en Eosta op woensdag 18 september het winnaarsdiner organiseren voor oud-winnaars en genodigden.

Winnaarsdiner
Na de lezingen tijdens de KW1 Talks vertrok het gezelschap richting het diner. Het is traditie dat de winnaars van de laatste editie als afsluiter het Winnaarsdiner organiseren. Dit diner, met genodigden en oud-winnaars, is tevens het startschot voor de inschrijvingsperiode van de 62e editie van de Koning Willem I Prijzen, die in 2020 worden uitgereikt.
De winnaars van 2018 mochten alle drie spreken tussen de gangen door. Om de avond een muzikaal tintje te geven waren er gastoptredens van musicalsterren Stanley Burleson en April Darby, bekend van onder andere Sister Act, The Bodyguard en Miss Saigon. Als klap op de vuurpijl kwam er een echte winnaar zingen tijdens dit Winnaardiner: Eurovisie Songfestival winnaar Duncan Laurence.

Tafel