Feestelijke opening duurzaam publiekscentrum gemeente Súdwest-Fryslân tijdens Open Dag op 2 februari

Gepubliceerd op 21 januari 2019

Feestelijke opening duurzaam publiekscentrum gemeente Súdwest-Fryslân tijdens Open Dag op 2 februari

Alle inwoners van gemeente Súdwest-Fryslân zijn op zaterdag 2 februari van 12:00 tot 18:00 uur van harte welkom op de Open Dag, die plaatsvindt in het nieuwe publiekscentrum aan de Marktstraat in Sneek. Voor gemeente Súdwest-Fryslân transformeerde Bouwgroep Dijkstra Draisma het oude bankgebouw, gelegen aan de Marktstraat 8 in Sneek, om tot een duurzaam publiekscentrum. Door een innovatieve aanpak en samenwerking met onder andere Inbo architectenSijperda-Hardy en Koninklijke Damstra Installatietechniek maakten we de ambities van de gemeente meer dan waar.

FEESTELIJKE OPEN DAG

De ingang van het gemeentehuis is hiermee verhuisd van Markstraat 15 naar Markstraat 8. Dit viert de gemeente met een Open Dag vol activiteiten: van wintermarkt met ijsbaan tot speurtocht. Naast de activiteiten maakt de gemeente deze dag ook de nieuwe naam van het gebouw bekend.

DUURZAME AMBITIES

De gemeente draagt duurzaamheid hoog in het vaandel en streeft hierbij naar gasloze gebouwen. Dankzij de transformatie heeft het gebouw nu energielabel A+++. Hiermee is het met recht een voorbeeld voor bestaande gebouwen die verduurzaamd worden.

Duurzaam publiekscentrum