SPORT & RECREATIE

De sporter en recreant als uitgangspunt, werken aan ontspanning en gezondheid.

Sport & Recreatie

Wij gaan voor optimale beleving

De lat ligt altijd hoog als het gaat om gebouwen met een recreatieve bestemming. Het is een discipline waar je risico’s moet durven nemen. Of het nu gaat om hotels, schouwburgen, zwembaden, restaurants of sportcomplexen. Het vraagt om vertouwen, een perfecte samenwerking en een strakke planning. Essentieel zijn een onberispelijke, attractieve uitstraling en feilloze technische faciliteiten.

Het begrip functionaliteit vullen we in deze trendgevoelige sector graag flexibel in, zodat ook andere toekomstige recreatieve concepten en bestemmingen mogelijk zijn.

Duurzame sport & recreatie

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol bij het maken van een keuze voor een recreatieverblijf in een bepaalde regio of bij de specifieke keuze van een hotel of restaurant. Duurzaam is het laten beleven, het begrijpen en de verantwoordelijkheid nemen. Bij Bouwgroep Dijkstra Draisma gaan respect voor ambachtelijk vakmanschap en aandacht voor innovatie en duurzaamheid hand in hand.

In 2017 leverden we de unieke toeristische attractie Afsluitdijk Wadden Center op (foto: egbertdeboer.com)
In 2017 leverden we de unieke toeristische attractie Afsluitdijk Wadden Center op (foto: egbertdeboer.com)
Sporthal Almere haven
Sportcentrum Tolhuispark, Dokkum

Een slimme hal als topsport

Wist je dat Amsterdammers, Limburgers en Friezen samen verdraaid goede sportcomplexen kunnen bouwen? AGS Architects en Bouwgroep Dijkstra Draisma blijken een ijzersterke combinatie. Lees het artikel uit de Stream, ons jaarlijkse magazine.